Simple crop (wide)

02

Simple crop (wide)

03

Cariere

Contact

DESPRE...

Dintre societatile comerciale care se ocupa de constructii industriale, civile si agricole si de amenajari, infrastructura si a transporturilor in constructii, se remarca Societate noastra AAS Construct din Alexandria. Societatea noastra ofera clientilor diverse
produse si servicii la preturi avantajoase de aceea suntem o firma reprezentativa atat pe plan local, judetean cat si national.
Lucrarile finalizate de societate noastra au fost bine receptionate de numerosii nostri clienti, fara deficiente si la timp. Anul 2018, se pare, va fi anul constructiilor , al logisticii si al distributiei materialelor de constructii.
In activitatea de constructii, planificarea, logistica, furnizorii si distribuitorii joaca un rol important in obtinerea succesului si asigurarea performantei.

Constructiile ( marea promisiune a pietei romanesti ) nu au adus firmelor profituri semnificative in ultimii ani. Daca fondurile de la Guvern au intraziat, firmele private au construit si au utilizat plusurile financiare din anii precedenti pentru investitii, achizitii de utilaje si materiale de constructii. Sectorul privat vine cu solutii de parteneriat pentru a rezolva criza de locuinte si infrastructura. La timpuri noi, planuri de constructii noi !

Ritumurile inalte de realizare a constructiilor au impus introducerea pe scara larga a noi procese tehnologice in vederea reducerii seminificative ale costurilor si cresterea productivitatii muncii. Consecinta fireasca a ritmului rapid in care apar noutatile in constructii, acest domeniu necesita o promovare ritmica si sustinuta. Dintre metodele moderne de abordare a politicii de marketing, contractul direct dintre firmele constructoare si clienti constituie unul dintre cele mai utilizate instrumente.

Societatea Noastra Dispune de urmatoarele Certificari

Locatie Exacta Prin Google Maps

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player